Kort rapport Hjälmaren Rävsvik

Sturefiskarna hade tävling på Hjälmaren vid Rävsvik idag. Endast 40talet deltagare bjöds på ett tungt 20cm blötsnöföre och som vanligt blandat fiske. Högsta vikten hade Håkan "Knopp" Jansson styvt 19kg. Seniorerna vanns av Stefan Olsson med 18kg och Äldre veteranerna vanns Jan-Erik Persson med 13kg. Själv blev jag 2:a på 16,6kg. Som vanligt på Hjälmaren så är det många bra vikter men även minst lika många låga vikter. Hjälmaren är också en av få sjöar där fritidsfiskarna vid skapligt väder brukar vara många gånger fler än tävlingsdeltagarna. Inget undantag denna dag då det minst var dubbelt upp.

 

Imorgon har Örebrodistriktet sin 5:e serietävling på Varnumsviken i Kristinehamn. Enköping kör Fånörycket på Ekolsundsviken, Mälaren där Pimpel-SM gick år 2000. Stockholm har öppet DM på Görväln. Värmland kör tävling på V:a Silen och där lär det gå åt en hel del pirkar på alla förrymda regnbågar.

 

/Jesper

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lennart » Pimpelpodd - Säsongssummering:  ”Hur går det med er pimpelbibel? Den skulle ju vara klar för flera år sedan?”

  • Claes » Pimpelpodd - Varmkorv:  ”Göran Ingvald i linköping har lite större spolar till sina spön och verktyg för ..”

  • Johan Händig » Tävlingshelg i Umeå:  ”Grattis till vinnaren. Ser framemot fler tävlingar under det innevarande året. ”

  • Calle » Pimpelpodd och genomgång av SM:  ”Stämmer bra. Lag nedanför gränsen hade INTE över 50 fisk. Eller vi kanske hade 5..”

  • Utfyllnadsfiskarn » Hjälp oss!:  ”Jättebra podd ni har! Utveckla gärna det där med utfyllnadsfiskare. Vilka som är..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln