Kulan på Öjingen

Det blev ändå en tävling för min del i helgen då jag fick samåka med Thomas Larsson som också tillbringade veckan i Vemdalen.

Vi bilade till Sveg och Öjingen för tävling. Ett 25 tal anslöt och det var som det brukar vara på sjöarna här i Härjedalen. FIN fisk för dom som hittar rätt ställen! Hans Erlingsson vann på över 13 kg före Daniel Eriksson på dryga 10 kg. Maud Eriksson blev bäste dam som totaltrea på 7,7 kg. Dessa tre var överlägsna viktmässigt för sen blev jag fyra på 4,1 kg. Nya tag för min del i veckan alltså!

/Martin

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sune lindh » Pimpelpodd #7 2022 - Sm resume:  ”Absolut gråt inga tårar mä krokkungen och snabburgs ätaren Christer Skau”

  • Martin Johansdon » Patent på pimpelspö!:  ”Stefan Rose'n jag har ett näst intill oanvänt med dekal och allt. ”

  • Janne Kronhöffer » Ställning Pimpelsport Cup efter DT 7:  ”Må bästa man kvinna vinna Jesper Dyberg verkar vara jämn han leder tror han vinn..”

  • Stefan Göransson » Pimpelpodd #1 2022:  ”Har aldrig gått bra på den sjön och nu hade jag 1 kg efter första 2 Timmarna sen..”

  • Kenneth Johansson » FISKE MED BALANSPIRK:  ”Jag läste reportage dit om balanspirk själv kör jag uteslutande bara med balansp..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln