Kulan på Öjingen

Det blev ändå en tävling för min del i helgen då jag fick samåka med Thomas Larsson som också tillbringade veckan i Vemdalen.

Vi bilade till Sveg och Öjingen för tävling. Ett 25 tal anslöt och det var som det brukar vara på sjöarna här i Härjedalen. FIN fisk för dom som hittar rätt ställen! Hans Erlingsson vann på över 13 kg före Daniel Eriksson på dryga 10 kg. Maud Eriksson blev bäste dam som totaltrea på 7,7 kg. Dessa tre var överlägsna viktmässigt för sen blev jag fyra på 4,1 kg. Nya tag för min del i veckan alltså!

/Martin

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Alenka Egon » Ny Go fish it :  ”Det här är webbplatsen jag läste om DR ISIKOLO och kontaktade honom för att hjäl..”

  • Lora Milan » Ny Go fish it :  ”Jag lovar att dela detta vittnesbörd över hela världen när min pojkvän återvände..”

  • Loreta Emilio » Ny Go fish it :  ”DR ISIKOLO är helt enkelt den bästa trollformaren och hjälparen. Jag heter Loret..”

  • Doris Arsen » Ny Go fish it :  ”Fantastisk kärleksbesvärjelse för att komma tillbaka med din partner och fixa di..”

  • Monika Simun » Ny Go fish it :  ”HUR JAG FÅTT TILLBAKA MIN EX-PARTNER TILL MIG Detta vittnesbörd är en sann histo..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln