Tävlingen Stor Ängersjön på lördag

Sjö: Stor Ängersjön. Mig veterligen har det aldrig tävlats på denna sjö. vilket är lite roligt bara det i sig. Det handlar dock om en sjö med många öar, vikar, sund och uddar så det vette katten om vi inte skall kunna hitta fisk på den här! Daniel och jag testade lill ängersjön en sväng efter att vi rekat isläget inför tävlingen och vi fick faktiskt några abborrar i varierad stolek på de hål vi gjorde även där. Daniel tappade dessutom en kilos på en djupkant.

 

Tävlingstid: 10 -14

 

Startplats: Ut mot fotbollsplanen i Ängersjö. Vi kommer att skylta er dit oavsett om ni kommer från norr eller söder.

 

Obs: Vi kommer titta hur isläget utvecklat sig på fredag. Vi utgår från att det inte är några problem men med den värme som nu hållet oss i ett järngrepp vet man aldrig 100 % säkert. Så kika för säkerhet skull in här på bloggen på fredags kväll för att få de sista rapporterna.

 

/Martin

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lennart » Pimpelpodd - Säsongssummering:  ”Hur går det med er pimpelbibel? Den skulle ju vara klar för flera år sedan?”

  • Claes » Pimpelpodd - Varmkorv:  ”Göran Ingvald i linköping har lite större spolar till sina spön och verktyg för ..”

  • Johan Händig » Tävlingshelg i Umeå:  ”Grattis till vinnaren. Ser framemot fler tävlingar under det innevarande året. ”

  • Calle » Pimpelpodd och genomgång av SM:  ”Stämmer bra. Lag nedanför gränsen hade INTE över 50 fisk. Eller vi kanske hade 5..”

  • Utfyllnadsfiskarn » Hjälp oss!:  ”Jättebra podd ni har! Utveckla gärna det där med utfyllnadsfiskare. Vilka som är..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln