Tävlingen Stor Ängersjön på lördag

Sjö: Stor Ängersjön. Mig veterligen har det aldrig tävlats på denna sjö. vilket är lite roligt bara det i sig. Det handlar dock om en sjö med många öar, vikar, sund och uddar så det vette katten om vi inte skall kunna hitta fisk på den här! Daniel och jag testade lill ängersjön en sväng efter att vi rekat isläget inför tävlingen och vi fick faktiskt några abborrar i varierad stolek på de hål vi gjorde även där. Daniel tappade dessutom en kilos på en djupkant.

 

Tävlingstid: 10 -14

 

Startplats: Ut mot fotbollsplanen i Ängersjö. Vi kommer att skylta er dit oavsett om ni kommer från norr eller söder.

 

Obs: Vi kommer titta hur isläget utvecklat sig på fredag. Vi utgår från att det inte är några problem men med den värme som nu hållet oss i ett järngrepp vet man aldrig 100 % säkert. Så kika för säkerhet skull in här på bloggen på fredags kväll för att få de sista rapporterna.

 

/Martin

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sune lindh » Pimpelpodd #7 2022 - Sm resume:  ”Absolut gråt inga tårar mä krokkungen och snabburgs ätaren Christer Skau”

  • Martin Johansdon » Patent på pimpelspö!:  ”Stefan Rose'n jag har ett näst intill oanvänt med dekal och allt. ”

  • Janne Kronhöffer » Ställning Pimpelsport Cup efter DT 7:  ”Må bästa man kvinna vinna Jesper Dyberg verkar vara jämn han leder tror han vinn..”

  • Stefan Göransson » Pimpelpodd #1 2022:  ”Har aldrig gått bra på den sjön och nu hade jag 1 kg efter första 2 Timmarna sen..”

  • Kenneth Johansson » FISKE MED BALANSPIRK:  ”Jag läste reportage dit om balanspirk själv kör jag uteslutande bara med balansp..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln