Tävlingen Stor Ängersjön på lördag

Sjö: Stor Ängersjön. Mig veterligen har det aldrig tävlats på denna sjö. vilket är lite roligt bara det i sig. Det handlar dock om en sjö med många öar, vikar, sund och uddar så det vette katten om vi inte skall kunna hitta fisk på den här! Daniel och jag testade lill ängersjön en sväng efter att vi rekat isläget inför tävlingen och vi fick faktiskt några abborrar i varierad stolek på de hål vi gjorde även där. Daniel tappade dessutom en kilos på en djupkant.

 

Tävlingstid: 10 -14

 

Startplats: Ut mot fotbollsplanen i Ängersjö. Vi kommer att skylta er dit oavsett om ni kommer från norr eller söder.

 

Obs: Vi kommer titta hur isläget utvecklat sig på fredag. Vi utgår från att det inte är några problem men med den värme som nu hållet oss i ett järngrepp vet man aldrig 100 % säkert. Så kika för säkerhet skull in här på bloggen på fredags kväll för att få de sista rapporterna.

 

/Martin

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • allesio jesse » Ny Go fish it :  ”Vill du få ditt ex tillbaka till dig? Jag gjorde det med Dr Isikolo och mitt ex ..”

  • ALEXIA BARRY » Ny Go fish it :  ”Hej allihop, jag är väldigt glad över att få klippa detta mitt fantastiska vittn..”

  • Bernada Gaspar » Ny Go fish it :  ”Jag heter Bernada Gaspar. Av respekt för dig och dina besvärjelser måste jag gör..”

  • Alenka Egon » Ny Go fish it :  ”Det här är webbplatsen jag läste om DR ISIKOLO och kontaktade honom för att hjäl..”

  • Lora Milan » Ny Go fish it :  ”Jag lovar att dela detta vittnesbörd över hela världen när min pojkvän återvände..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln