Öppna Östgötamästerskapet i pimpel 2014

Läste en rolig nyhet för alla pimpelfiskare i södra och mellersta Sverige på Jokerbloggen. Vår korre Björn Borg skriver såhär:


"... Det blir säkert samma osäkerhet om issituationen under mars och april nästa år, men vi kan redan nu förbereda dig som läser detta, att nästa år ska du boka in helgen 8-9 februari. Vi i FK Jokers tillsammans med Rimforsa FK planerar att återuppta Öppna Östgötamästerskapet, som blev en stor succé för ett antal år sedan. Lördagen kör vi Jokernappet på Stora Rengen och på söndagen blir det på populära Åsunden i regi av Rimforsa FK. Två bra tävlingar på två bra tävlingssjöar där bäst sammanlagt över två dagar blir Östgötamästare 2014. Mer info kommer, men som sagt, när ni planerar era tävlingsprogram i era distrikt, kan det vara klokt att "undvika" 8-9 februari 2014!"

 

Alltid roligt med sånna här intiativ och samarbeten klubbar emellan!

 

/Martin

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln