Sista anmälningsdag

Idag är det den sista anmälningsdagen till Pimpel-SM 2014.
Så se till att era ansvariga för distrikten har anmält er nu så att ni får beträda Runn och Ösjöns isar.

För dem som inte har lyckats kvalificera sig till SM så finns det parallelltävlingar där ni kan delta.
Det här är nu inget som är spikat utan jag har dragit egna slutsatser av de rykten jag hört. Men vad jag tror så kommer dem att hållas på Vikasjön på lördag och Runn vid Storsund(Sundet mot Ösjön) på söndag.
Men det är som sagt inget spikat ännu!

Summan av det hela är alltså att ni måste komma ihåg att skicka in anmälningarna idag! Anmälan görs på de listor som arrangörsklubbarna Borlänge och Falubygden har skickat ut. Alltså inte de som sportfiskarna skickade ut.

/Erik

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln