Porträtt av pimpelmäster Kaj Jonsson!

En av tävlingspimpelns stora: Kaj Jonsson En av tävlingspimpelns stora: Kaj Jonsson

Björn Borg har återigen levererat ett porträtt på ett förträffligt sätt. Den här gången möter vi den som kanske har betytt absolut mest för flest pimpelfiskare i vårt avlänga land; dubble SM-guldmedaljören Kaj Jonsson.

Läs och njut, och för er som inte får nog av Kaj i denna skildring så finns ju dessutom hans filmer för beskådan på vår tipssida här på pimpelsport. Mycket sevärt material trots att de har några år på nacken dom också....

Vi på pimpelsport tackar ödmjukt Björn för ditt engagemang och din skrivkonst. Dessa porträtt är stora pusselbitar i den svenska pimpelhistorien!

/Martin & Erik

Etiketter: porträtt

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln