Örebrodistriktet startar säsongen

Sjökort lungersområdet med avstånd. Lånad av J-E Stange Sjökort lungersområdet med avstånd. Lånad av J-E Stange

Då var det äntligen dags för tävling i Örebrodistriktet. På Lördag inbjuder Götlunda till första serietävlingen för säsongen på Hjälmaren. Start vid Lungers hamn. Tävlingen är öppen för alla. Utgång 9:30. Fiske 10-14. Ingångstid meddelas vid start.

Isläget är bra ute på sjön men vissa områden närmare land har blivit bortruskade. Fisket är säkert påverkat av den sena isläggningen men några brukar alltid hitta på de nappvilliga på Hjälmaren. Lite snö har vi fått men det blåser friskt så räkna med att det finns blanka områden.

Kan ju också tipsa om att det körs tävling i Enköpingsområdet imorgon. http://www.enkopings-amatorfiskarforening.se/

 

Etiketter: tävling

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln