Pimpelsportkulan på Lossjön!

Idag söndag avgjordes PIMPELSPORTKULAN på Lossjön och 84 deltagare från stora delar av Sverige hade samlats för att ge sig an en kamp. I sol och blåsväder visade sig fisket inte vara riktigt som bäst, men vissa lyckades ändå få upp en hel del.

Bäst för dagen lyckades totalsegrare Jan-Åke Engberg, Herrveteranen från Woxnadalens sfk, som drog upp 5,8 kg. Bäste herrsenor blev Svegs Martin Södergårds på 5,6kg. Bäste dam blev Annie Nilsson, Los, på 5,4 kg och bäste junior blev Anders Engberg, Woxnadalens sfk, på 3,3, kg.

Förutom en avgift till Los/Hamra fvf så valde vi på pimpelsport att dela ut i stor sett alla startavgifter. Dessutom ett extra tack till VIMPIRKEN för era sponsorpriser till juniorklassen (alla juniorer fiskade förövrigt gratis). Det var sannerligen uppskattat!

Tyvärr glömde vi (eller hann vi inte) knäppa kort. Har någon annan tagit några så skicka dom gärna till oss...

Tack för en fin dag allesammans!

Sammanställning av Pimpelsport cup kommer imorgon måndag. Så även en resumé från Kärlane cup.

Erik & Martin

Etiketter: tävlingsrapport

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln