Kälarne cup avgjord

Helgen som var arrangerades Kälarne cup och på cupens första dag deltog 167 st på Hemsjön. Här hade Hans Erlingsson, Svegs sfk, mest fisk med sina 15,7 kg. Den andra dagen avgjordes på Fisksjön och denna deltävling vanns av Svegs Magnus Eriksson på 19 kg. I cupen över två tävlingsdagar drog dock Knallens Andreas Möller det längsta strået med sina 29, 5 kg. En längte summering om helgen kommer av Magnus Eriksson vad det lider...

Etiketter: tävlingsrapport

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lora Milan » Ny Go fish it :  ”Jag lovar att dela detta vittnesbörd över hela världen när min pojkvän återvände..”

  • Loreta Emilio » Ny Go fish it :  ”DR ISIKOLO är helt enkelt den bästa trollformaren och hjälparen. Jag heter Loret..”

  • Doris Arsen » Ny Go fish it :  ”Fantastisk kärleksbesvärjelse för att komma tillbaka med din partner och fixa di..”

  • Monika Simun » Ny Go fish it :  ”HUR JAG FÅTT TILLBAKA MIN EX-PARTNER TILL MIG Detta vittnesbörd är en sann histo..”

  • Kenneth Johansson » FISKE MED BALANSPIRK:  ”Jag läste reportage dit om balanspirk själv kör jag uteslutande bara med balansp..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln