Vad händer i helgen?

Jo, för den utmålade "prisjägaren" så är det en riktig drömhelg.

Ni kan börja helgen med Lördagens Bybergspimpel, för att sedan  leta er vidare till söndagens Hedsjöpimpel som går av stapeln för 19:e året i rad!
Men årets tävling är olikt de 18 första, som de flesta vet så är det "grannsjön" Mellansjön som är tävlingsplatsen för året.
Känns både roligt och vemodigt, roligt att få prova en ny sjö.
Vemodigt just därför att man måste hitta ett nytt ställe.
Men hur som helst så känner jag mig grymt sugen på tävling då jag trist nog låg däckad i feber hela helgen som gick.

På Facebook pågår just nu en diskussion hurvida man skall få använda tekniska hjälpmedel på pimpeltävlingar. Då talas det om ekolod, mobiltelefon och GPS.
De röster som har sagt sitt verkar vara eniga om att teknisk support helt skall förbjudas på tävling utom vid undantagsfall.

Personligen kan jag tycka att bete lika gärna kan förbjudas i sådana fall, då jag med säkerhet kan säga att fler har tillgång till mobiltelefon än t.ex fjädermygglarver.
Fjädermygglarver som i många fall har haft en direkt avgörande orsak till vinster genom åren.

Nu är det så att jag öppet kan tala om att jag har fjädermygglarver i kylskåpet, mobiltelefon i fickan och ibland även en GPS i kunten så länge det är tillåtet att ha dem.

Vad säger ni andra om detta?
Är det något "hjälpmedel" ni vill förbjuda?

/Erik

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sune lindh » Pimpelpodd #7 2022 - Sm resume:  ”Absolut gråt inga tårar mä krokkungen och snabburgs ätaren Christer Skau”

  • Martin Johansdon » Patent på pimpelspö!:  ”Stefan Rose'n jag har ett näst intill oanvänt med dekal och allt. ”

  • Janne Kronhöffer » Ställning Pimpelsport Cup efter DT 7:  ”Må bästa man kvinna vinna Jesper Dyberg verkar vara jämn han leder tror han vinn..”

  • Stefan Göransson » Pimpelpodd #1 2022:  ”Har aldrig gått bra på den sjön och nu hade jag 1 kg efter första 2 Timmarna sen..”

  • Kenneth Johansson » FISKE MED BALANSPIRK:  ”Jag läste reportage dit om balanspirk själv kör jag uteslutande bara med balansp..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln