Trysil cup och Särna fjällcup avgjorda

Tyvärr var varken jag eller Erik på plats i Trysil vilket omöjliggör ett längre referat men här kommer i alla fall resultaten. Det blev av allt att döma svenskt i topp med Folke Andersson som segrare. Stort grattis Folke! Såg även att Falubygden hade ett bildkollage från helgen på sin hemsida, titta gärna in på det.

Resultat
http://www.oslosportsfiskere.no/index.php?obj=nyheter&act=vis&id=1239

Bilder
http://falubygdenssfk.blogspot.se/2014/04/bilder-fran-trysil-cup.html

Har även fått rapporter om att dem som tävlade i Särna fjällcup förra vecka hade ett fantastiskt härligt väder och bitvis riktigt fint fiske. Kanske någon som var med där kan ge oss ett litet mer informativt referat från cupen eftersom vi inte hittar några resultatlistor? Det enda jag egentligen har fått in är en bild från Hans Erlingsson som nöp en riktigt fin harr på 1,3 kg på en av deltävlingarna. Enligt Hans så var isen 1 meter tjock!

/Martin
Hans tog en 1,3 kilos harr på en av deltävlingarna i Särna cup. Isen var enligt rapporter 1 meter tjock!
Etiketter: tävlingsrapport

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln