Svegs SFK populära på fritidsmässan i Härjedalen!

Svegs SFK var på plats när det för andra året i rad vankades för fritidsmässa i Härjedalen. Tillsammans med 35 andra föreningar och organisationer ställde de ut i Svegs Folkets hus.

Människor i alla åldrar formligen strömmade in till mässan under kvällen och för sportfiskeklubbens del så resulterade det bland annat i otaliga samtal, nyrekrytering av klubbmedlemmar samt att en workshop i betestillverkning skall anordnas av klubbmedlemmen Matthew Hauge.

Läs mer om kvällen på www.sveg.se där ni även kan få en glimt av mig som var en av dem som höll samman arrangemanget från kommunens sida.

Mitt tips är att ni i sportfiskeklubbarna trycker på era kommuner för att få till liknande event på era orter, för detta är absolut ett bra sätt att öka intresset för föreningslivet och inte minst sportfiskeklubbarna. Anser sig kommunerna inte ha kunskap eller idéerna, be dom kontakta mig för vägledning. Jag kommer också intyga dem att detta sannerligen inte heller behöver kosta många kronor om man gör det på ett smart sätt!

Med vänliga hälsningar
Martin Södergårds

Etiketter: övrigt fiske

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln