Positiv anda på tävlingsmötet

Det blev ett välbesökt tävlingsmöte med många bra debatter under lördagen.
Diskussionerna behandlade bland annat viktiga ämnen som säkerhet, nyrekrytering, regelförtydliganden och information. Även ett antal motioner, som ni har kunnat läsa utfallet av i föregående blogginlägg, togs upp. Ibland var det delade meningar om förslagen till förändringar, men alla mötesdeltagare fick komma till tals och alla motioner fick slutligen beslut i demokratiska omröstningar.

Vi lyfte våra motioner på det sätt vi tänkt och fick igång bra diskussioner. Jag tror alla på mötet förstod våra avsikter med förslagen vilket var det allra viktigaste för vår del. Att vi dessutom fick gehör för delar av lagmotionen och slopandet av arrangörsklassen (istället motsvarande sm-friplatser för dm arrangörer förutsatt att man uppfyller vissa aspekter) känns som en bonus. Förhoppningsvis kommer förändringarna som nu följer höja kvaliteten på pimpelfisket och främst våra dm arrangemang.

Några viktiga beslut utöver ovan:
* Yngre veteranklasserna sträcker sig fr.o.m. 2015 från 55 år till 70 år. Därefter äldre veteran.
* Det enskilda VM-kvalet i mormyska kvarstår.

Tack till alla som deltog, det är viktigt att göra sin röst hörd när man väl har chansen att förändra. Ett extra tack till Thomas Larsson som lämnar över stafettpinnen som pimpelansvarig till Erik Tikkanen. Jag tror personligen att Erik kommer att göra ett kanonjobb på posten.

/Martin

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln