Isläget inför SM 2014

Jag kallar det fortfarande 2014, just för att det är 2014års SM, även om det går under 2015.

Hur som helst, bilden är hämtad ifrån Runn-is.net nu på morgonen runt 8:30.
Där kan ni själva hålla koll på isläget inför SM.

I övrigt så ligger det is över stora delar av Runn nu och snön som låg igår har smält bort nu och med kommande dagars kyla så har vi förhoppningsvis fina isar snart. Det är dessutom väldigt lite nederbörd enligt prognoserna.

På Ösjön(Lag-SM) så har isen legat i många veckor nu. Jag vet inte hur tjock den är ännu. Men det har vart plusgrader och den har ändå lyckats ligga kvar. Så det är positivt.
Så utan att ta ut något i förväg, så ser det hoppfullt ut inför årets SM.

Den 6:e januari (trettondagen) är det tävling på Vikasjön (i samma sjösystem som dessa). Så det ser lovande ut för att även den tävlingen skall bli av.
På Vikasjön går även en av parallelltävlingarna under SM.
Vikasjön som håller stora mängder småabborre och är jättebra träning in för SM-tävlingarna.


/Erik

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sune lindh » Pimpelpodd #7 2022 - Sm resume:  ”Absolut gråt inga tårar mä krokkungen och snabburgs ätaren Christer Skau”

  • Martin Johansdon » Patent på pimpelspö!:  ”Stefan Rose'n jag har ett näst intill oanvänt med dekal och allt. ”

  • Janne Kronhöffer » Ställning Pimpelsport Cup efter DT 7:  ”Må bästa man kvinna vinna Jesper Dyberg verkar vara jämn han leder tror han vinn..”

  • Stefan Göransson » Pimpelpodd #1 2022:  ”Har aldrig gått bra på den sjön och nu hade jag 1 kg efter första 2 Timmarna sen..”

  • Kenneth Johansson » FISKE MED BALANSPIRK:  ”Jag läste reportage dit om balanspirk själv kör jag uteslutande bara med balansp..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln