Storm visar vägen på Norarycket!

Saxat från Tomas Leijons blogg:

Viktigt att tänka på gällande Norarycket är att det blir en knatte-tävling för barn upp till 16 år som under ledning av självaste Jörgen Storm skall fiska emellan 12 och 14. Alla barn välkommna. Så passa på att tala om för så många som möjligt om detta erbjudande till alla som ni kan tänkas har något barn eller känner något barn som vill prova på detta. Kul ställe att göra sin pimpeldebut på och under sådan ledning kan väl inget gå fel. Sedan finns det ett fint prisbord till de startande junisarna. Se till att pimpelfisket blir den folkfest det förtjänar.

Förbannat bra intiativ! Och när man ändå är inne på förebilder vad gäller att lotsa fram barn och unga så är inte herr Leijon så pjokig själv heller. Vore fler som er Jörgen och Tomas hade vi fått trängas t o m på Storhamrasjön...!;)

/Martin

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln