Förtydligande ang. klassindelningar samt protokoll från tävlingsmötet!

Fick detta mail av Anssi Lehtevä på Sportfiskarna i morse. Ett förtydligande angående Sportfiskarnas klassindelningar fr.o.m. år 2015.

Hej allihopa!

Efter en rad turer fram och tillbaka med olika besked både från folk där ute men även från mig så är det nu nedan information som gäller framöver och inget annat!

Veteranklassen framledes kommer att vara enligt följande. Enligt beslut och tillägg på tävlingsmötet. Mötet fattade ett beslut i motion 30 gällande alternativ 2 med tillägget att gränsen för veternklassen/ äldre veteranklassen skulle gå vid 69. Dvs från det år man fyller 70 så är man äldre veteran.

Efter som motionen ”30” är skriven som den är och det är det ni fattade beslut om på mötet utan tillägg annat än gällande den övre gränsen så blir det en korrigering även av veteranåldern från herrklassen med ett år uppåt.

Formuleringen av regeln utifrån motionen blir således framöver:

Klassindelning: Pimpel och mete:
Veteran är man från och med det året man fyller 56 tom det året man fyller 69. Äldre veteran är man från och med det året man fyller 70 och uppåt.

Förtydligar också att de två öppna SM ”pimpel och mormyska 2015” vilka vi beslutat att genomföra kommer att fiskas efter de NYA 2015 reglerna och inget annat. Då vi inte har något styrande DM från året innan så blir då de nya reglerna implementerade omedelbart. Vet att det innebär ett visst extra arbete för en del som redan skickat in deltagare underlag till framförallt SM pimpel 2015.

Vad det gäller de nya reglerna/förutsättningarna för ansökan om handikappkorten så kommer även information om dessa inom kort. OBS.  Alla nya lättnader som folk med behov behöver MÅSTE det göras en ny ansökan på.

Nytt möte om knappa två år, vet att det på sociala media har diskuterats om det eventuellt skulle vara en bra idé att genomföra tävlingsmötet 2016 tidigare på året. Vårt argument för att köra tävlingsmötet i november har varit att det under denna perioden är väldigt begränsat med tävlingar runt om i landet vilket troligen bidrar till att vi får fler att ställa upp på mötet. Inkom gärna med synpunkter på detta?

Mvh och förhoppningar om att vi nu skingrat en rad frågeställningar!

Anssi

Skickar slutligen med länken till protokollet från Sportfiskarnas tävlingsmöte.
http://www.sportfiskarna.se/LinkClick.aspx?fileticket=DpOA884LA5M%3d&tabid=501


/Martin

Etiketter: sportfiskarna

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln