Kan du hjälpa Marcus?

Här kommer en fråga från Marcus Wikström som vi hoppas någon kan svara på?

Hej!

Kommer ni ihåg att jag frågade om sådana där pimpelsitsar, som norrmän och svenskar har använt sig utav i bland annat NM? Skrylla med trätapp för avlivning av småfisk. Jag frågade efter ett foto på denna lilla trätapp… Anssi hade aldrig hört om dessa (om jag minns rätt) och Öyvind tror jag glömde bort saken.Vi har en tävling om en vecka, som hör till projektet ”Ansvarsfullt Fiske”, där vi gärna skulle ha velat visa ett fotografi på en sådan tapp…


Någon som vet nått om detta?
 

Etiketter: pimpel

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sune lindh » Pimpelpodd #7 2022 - Sm resume:  ”Absolut gråt inga tårar mä krokkungen och snabburgs ätaren Christer Skau”

  • Martin Johansdon » Patent på pimpelspö!:  ”Stefan Rose'n jag har ett näst intill oanvänt med dekal och allt. ”

  • Janne Kronhöffer » Ställning Pimpelsport Cup efter DT 7:  ”Må bästa man kvinna vinna Jesper Dyberg verkar vara jämn han leder tror han vinn..”

  • Stefan Göransson » Pimpelpodd #1 2022:  ”Har aldrig gått bra på den sjön och nu hade jag 1 kg efter första 2 Timmarna sen..”

  • Kenneth Johansson » FISKE MED BALANSPIRK:  ”Jag läste reportage dit om balanspirk själv kör jag uteslutande bara med balansp..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln