Kälarne cup avgjord!

Thomas Larsson. Här på en bild från SM Grums 2013. Thomas Larsson. Här på en bild från SM Grums 2013.

Årets Kälarne cup lockade ett hundratal fiskare till sig. Tendensen var den samma som de senaste åren, det är framförallt mörtfiske som gäller om man ska vara i täten totalt numera. Månne abborren i sjöarna få vila några år för att åter ge det fiske som dessa trakter en gång var kända för?

Den som lyckades bäst totalt i herrklassen under helgen var Thomas "Rosa Mössan" Larsson. Han hade högsta vikt under lördagen och lyckades hålla undan under söndagen. Härnäst laddar han för de nordiska mästerskapen i Sveg kommande helg.

Bland damerna vann Svegs Maud Eriksson och bland Herrveteranerna Sundsjöfiskarnas Hans Magnussson.

/Martin

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln