Kälarne cup avgjord!

Thomas Larsson. Här på en bild från SM Grums 2013. Thomas Larsson. Här på en bild från SM Grums 2013.

Årets Kälarne cup lockade ett hundratal fiskare till sig. Tendensen var den samma som de senaste åren, det är framförallt mörtfiske som gäller om man ska vara i täten totalt numera. Månne abborren i sjöarna få vila några år för att åter ge det fiske som dessa trakter en gång var kända för?

Den som lyckades bäst totalt i herrklassen under helgen var Thomas "Rosa Mössan" Larsson. Han hade högsta vikt under lördagen och lyckades hålla undan under söndagen. Härnäst laddar han för de nordiska mästerskapen i Sveg kommande helg.

Bland damerna vann Svegs Maud Eriksson och bland Herrveteranerna Sundsjöfiskarnas Hans Magnussson.

/Martin

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • ALEXIA BARRY » Ny Go fish it :  ”Hej allihop, jag är väldigt glad över att få klippa detta mitt fantastiska vittn..”

  • Bernada Gaspar » Ny Go fish it :  ”Jag heter Bernada Gaspar. Av respekt för dig och dina besvärjelser måste jag gör..”

  • Alenka Egon » Ny Go fish it :  ”Det här är webbplatsen jag läste om DR ISIKOLO och kontaktade honom för att hjäl..”

  • Lora Milan » Ny Go fish it :  ”Jag lovar att dela detta vittnesbörd över hela världen när min pojkvän återvände..”

  • Loreta Emilio » Ny Go fish it :  ”DR ISIKOLO är helt enkelt den bästa trollformaren och hjälparen. Jag heter Loret..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln