Knallenmästerskapen inställd

Det varma vädret skördar nya offer. Knallen meddelar att deras stortävling Knallenmästerskapen, som även ingår i PSC, ställs in. Det blir med andra ord resor norröver för dem från "södern" som fortsatt vill att pimpelsäsongen skall fortsätta. Är har vi inga problem med isarna här i Sveg åtminstone, omkring 50-60 cm kärnis, i dagsläget. Det väntas dessutom kalla nätter framöver.

Erik och jag (Martin) ska ha en överläggning om vi ska ersätta någon av de inställda tävlingarna i PSC. Återkommer i det ärendet.

/Martin

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Alenka Egon » Ny Go fish it :  ”Det här är webbplatsen jag läste om DR ISIKOLO och kontaktade honom för att hjäl..”

  • Lora Milan » Ny Go fish it :  ”Jag lovar att dela detta vittnesbörd över hela världen när min pojkvän återvände..”

  • Loreta Emilio » Ny Go fish it :  ”DR ISIKOLO är helt enkelt den bästa trollformaren och hjälparen. Jag heter Loret..”

  • Doris Arsen » Ny Go fish it :  ”Fantastisk kärleksbesvärjelse för att komma tillbaka med din partner och fixa di..”

  • Monika Simun » Ny Go fish it :  ”HUR JAG FÅTT TILLBAKA MIN EX-PARTNER TILL MIG Detta vittnesbörd är en sann histo..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln