Ersättningstävlingar, PSC!

Vi kommer p.g.a. inställda deltävlingar i Pimpelsport cup fylla på med ytterligare två. De vi bestämt oss för är följande:

PK Nordicnappet, Umeå i Västerbotten.

Vikinganappets kvällstävling, Gällö i Jämtland.

Våra argument för att välja dessa tävlingar är att PK Nordic nappet ligger i en del av landet där det har planerats förhållandevis få DT i jämförselse med exempelvis mellersta Sverige. 

När det gäller Vikinganappets kvällstävling så är det en tävling där fiskare från hela landet samlas under påsken. Vi förutsätter dessutom att det inte kommer vara några problem med isarna i Jämtland under påsken i år.

I och med detta så har vi ersatt 3 st DT totalt i årets cup, vilket också innebär att kvoten för ersättningstävlingar är uppfyllda enligt de riktlinjer vi satt upp för Pimpelsport cup. Blir det fler DT som blir inställda kommer vi alltså inte ersätta dessa med nya DT.

/Martin & Erik

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lennart » Pimpelpodd - Säsongssummering:  ”Hur går det med er pimpelbibel? Den skulle ju vara klar för flera år sedan?”

  • Claes » Pimpelpodd - Varmkorv:  ”Göran Ingvald i linköping har lite större spolar till sina spön och verktyg för ..”

  • Johan Händig » Tävlingshelg i Umeå:  ”Grattis till vinnaren. Ser framemot fler tävlingar under det innevarande året. ”

  • Calle » Pimpelpodd och genomgång av SM:  ”Stämmer bra. Lag nedanför gränsen hade INTE över 50 fisk. Eller vi kanske hade 5..”

  • Utfyllnadsfiskarn » Hjälp oss!:  ”Jättebra podd ni har! Utveckla gärna det där med utfyllnadsfiskare. Vilka som är..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln