Ersättningstävlingar, PSC!

Vi kommer p.g.a. inställda deltävlingar i Pimpelsport cup fylla på med ytterligare två. De vi bestämt oss för är följande:

PK Nordicnappet, Umeå i Västerbotten.

Vikinganappets kvällstävling, Gällö i Jämtland.

Våra argument för att välja dessa tävlingar är att PK Nordic nappet ligger i en del av landet där det har planerats förhållandevis få DT i jämförselse med exempelvis mellersta Sverige. 

När det gäller Vikinganappets kvällstävling så är det en tävling där fiskare från hela landet samlas under påsken. Vi förutsätter dessutom att det inte kommer vara några problem med isarna i Jämtland under påsken i år.

I och med detta så har vi ersatt 3 st DT totalt i årets cup, vilket också innebär att kvoten för ersättningstävlingar är uppfyllda enligt de riktlinjer vi satt upp för Pimpelsport cup. Blir det fler DT som blir inställda kommer vi alltså inte ersätta dessa med nya DT.

/Martin & Erik

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sune lindh » Pimpelpodd #7 2022 - Sm resume:  ”Absolut gråt inga tårar mä krokkungen och snabburgs ätaren Christer Skau”

  • Martin Johansdon » Patent på pimpelspö!:  ”Stefan Rose'n jag har ett näst intill oanvänt med dekal och allt. ”

  • Janne Kronhöffer » Ställning Pimpelsport Cup efter DT 7:  ”Må bästa man kvinna vinna Jesper Dyberg verkar vara jämn han leder tror han vinn..”

  • Stefan Göransson » Pimpelpodd #1 2022:  ”Har aldrig gått bra på den sjön och nu hade jag 1 kg efter första 2 Timmarna sen..”

  • Kenneth Johansson » FISKE MED BALANSPIRK:  ”Jag läste reportage dit om balanspirk själv kör jag uteslutande bara med balansp..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln