Lena Eriksson tog hem Busjönappet

Idag avgjordes busjönappet och ett 150 tal fiskare deltog i solskenet. Riktigt trögt fiske idag också men vissa hittade storfisk alt skapliga mörthål. Vann gjorde nm deltagaren Lena Eriksson på 4 kg före hemmafiskaren Kerstin Hägglund på 3,3 kg och nm coachen Jörgen Storm på 2,9(?).
Mest minnesvärt för egen del var att min treåriga dotter Hilma gjorde riktig tävlingsdebut med mig. Och som hon gjorde det. Två fiskar som tillsammans vägde 4 hg gav en fin andraplats i barnklassen! Själv mäktade jag med att få upp 12 fiskar och drygt 9 hg under hela tävlingen så jag kunde sånär ha fått styrk av henne redan i första drabbningen...:)

Nu väntar lite efterjobb med nm innan man kan inrikta sig på en härlig vår på isarna!

/Martin

  • Sune lindh » Pimpelpodd #7 2022 - Sm resume:  ”Absolut gråt inga tårar mä krokkungen och snabburgs ätaren Christer Skau”

  • Martin Johansdon » Patent på pimpelspö!:  ”Stefan Rose'n jag har ett näst intill oanvänt med dekal och allt. ”

  • Janne Kronhöffer » Ställning Pimpelsport Cup efter DT 7:  ”Må bästa man kvinna vinna Jesper Dyberg verkar vara jämn han leder tror han vinn..”

  • Stefan Göransson » Pimpelpodd #1 2022:  ”Har aldrig gått bra på den sjön och nu hade jag 1 kg efter första 2 Timmarna sen..”

  • Kenneth Johansson » FISKE MED BALANSPIRK:  ”Jag läste reportage dit om balanspirk själv kör jag uteslutande bara med balansp..”