Lena Eriksson tog hem Busjönappet

Idag avgjordes busjönappet och ett 150 tal fiskare deltog i solskenet. Riktigt trögt fiske idag också men vissa hittade storfisk alt skapliga mörthål. Vann gjorde nm deltagaren Lena Eriksson på 4 kg före hemmafiskaren Kerstin Hägglund på 3,3 kg och nm coachen Jörgen Storm på 2,9(?).
Mest minnesvärt för egen del var att min treåriga dotter Hilma gjorde riktig tävlingsdebut med mig. Och som hon gjorde det. Två fiskar som tillsammans vägde 4 hg gav en fin andraplats i barnklassen! Själv mäktade jag med att få upp 12 fiskar och drygt 9 hg under hela tävlingen så jag kunde sånär ha fått styrk av henne redan i första drabbningen...:)

Nu väntar lite efterjobb med nm innan man kan inrikta sig på en härlig vår på isarna!

/Martin

  • allesio jesse » Ny Go fish it :  ”Vill du få ditt ex tillbaka till dig? Jag gjorde det med Dr Isikolo och mitt ex ..”

  • ALEXIA BARRY » Ny Go fish it :  ”Hej allihop, jag är väldigt glad över att få klippa detta mitt fantastiska vittn..”

  • Bernada Gaspar » Ny Go fish it :  ”Jag heter Bernada Gaspar. Av respekt för dig och dina besvärjelser måste jag gör..”

  • Alenka Egon » Ny Go fish it :  ”Det här är webbplatsen jag läste om DR ISIKOLO och kontaktade honom för att hjäl..”

  • Lora Milan » Ny Go fish it :  ”Jag lovar att dela detta vittnesbörd över hela världen när min pojkvän återvände..”