Leijon gör debut som senior på SM 

Nyfiken som jag är på premiären i klassen Senior på SM så har jag studerat startlistorna over and over again. För mig är det stort och jag är riktigt sugen på att få starta tävla. Inför denna tävlingen ser jag mer spännande än nervöst som jag gjort tidigare. Det ska bli riktigt roligt att få ta ett steg högre upp och tävla mot de andra 34 damerna som finns i gruppen. Jag läste namnen tidigare idag och såg att det var väldigt många av de som fiskat i damjunior-klassen med mig som hade klivit upp nu. Jag ska göra mitt yttersta för att klara av det.

Hur ser jag på fisket där uppe? Jag var faktiskt med på SM 2009 då det också var i Norsjö. Det var året då jag tog min första individuella medalj i SM och även där en landslagplats. Trots att jag inte var så gammal då så har jag faktiskt inget minne av hur varken sjön såg ut eller hur fisket var. En sak är säker, och det är den att det är annat fiske än vad vi har hemma. Tips är väldigt välkomna om någon känner för att dela med sig. Om inte annat så hoppas jag på att jag får träffa så många av er som möjligt uppe på plats. Tills dess så återstår det två veckors rent fiske för min del. Några dagar nere i Mörrum i jakt på färna och sedan upp till Jämtaland för att delta i det traditionella påskfirandet.

/ Leijon

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln