Efteranmälan till SM är öppen till 1:a april

Meddelande ifrån Norsjö.

Då det efter att vi publicerat startlistorna till SM:et visat sig att flera klubbar glömt anmäla sina tävlande till distriktstävlingsledarna har vi fattat beslutet att tillåta efteranmälan
t.o.m. 1 april. För att det ska bli rättvist för alla.
 
Efteranmälan görs av den tävlande direkt till oss via ett mejl till norsjo-sfk@norsjonet.se
 
Distriktstävlingsledarna skall inte blandas in i detta.
 
Mejlet skall innehålla namn, medlemsnummer i Sportfiskarna, tävlingsklass samt födelseår (så vi kan kontrollera att de anmäls i rätt klass) klubb (om man vill) samt Distrikt och ett mobiltelefonnummer. (Vi kommer att sköta om att skriva startkorten)
Betalningen görs av den som ska tävla till Bankgiro 5979-7571. Betalningen skall vara oss tillhanda senast den 8 april (tänk på att banköverföringar tar några dagar).
Startavgift för seniorer och veteraner: 300 kr
Startavgift för juniorer: 200 kr
 
Varje ny anmälan får en bekräftelse via mejl. Får man ingen bekräftelse har inte anmälan kommit fram. Anmälan skall ha ankommit senast 23:59 den 1 april annars blir man inte anmäld.
 
Skulle det mot förmodan även vara något lag som inte anmälts, vill jag påpeka att det är ettklubblags-SM som går på söndagen. Så då måste det vara en klubb som efteranmäler och sköter betalningen. (Även här tar jag på mig att skriva startkorten)
Startavgift Lag seniorer och veteraner: 900 kronor
Startavgift Lag juniorer: 500 kronor
 
Med vänlig hälsning
Harriet Jonsson/tävlingssekreterare.