Toresson tog vann ett trögt Dala-DM

Herrpallen från höger: Ulf Hedlund trea, Jonas Gustafsson tvåa och Tobbe Toresson etta Herrpallen från höger: Ulf Hedlund trea, Jonas Gustafsson tvåa och Tobbe Toresson etta

Pga svajigt internet ute i Gustafs så har jag inte kunnat lägga ut rapporten för ens nu.

Men det som väntar på något gott.. 
Dalarnas DM gick som många redan vet på Öjesjön, en sjö som inte direkt har snackats upp på förhand och det farhågorna besannades för de flesta på isen idag. Små svarta abborrar på var jakten inställd på, men då 3dm nysnö gjorde dem väldigt tröga så blev det helt enkelt inga höga vikter. Bäst lyckades trion på bild där Tobbe Toresson hade dagens högsta vikt med sina 2,6kg. Tobbe vann även laget tillsammans med sina polare(Björn Hols, Henrik Persson och Mats Öjes) ifrån Skinnkroken. De var tämligen överlägsna på sina 6,7kg. För att plocka fram en sulvermedaljör i lag krävdes fiskräkning då det var 2 lag på 4903gr. Vårt lag ifrån Falubygden(Jag, Lars Jansson, Anders Nilsson och Per Gref) drog det längsta strået(28 abborrar fler) och blev silvermedaljörer. Ovansiljan blev trea och fick en SM-plats då vi vårt redan är klara för SM i och med den silvermedalj vi plockade på Ösjön.

För egen del så känns det lite skönt att det var så tight att även mina fåtal fiskar kunde bidra på något sätt, men givetvis får jag tacka mina duktiga lagkamrater för silvret denna gång. Mitt eget resultat ska man nog tala tyst om, men jag fick åtminstone rejält med motion då det blev en hel del pulsande i snö.

Bäste Dam blev Rosie Thörne
Herrveteran vann Ture Fransson

Fler resultat kommer med listan som jag kompletterar med här nedan då den är klar.

/Erik

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln