Fiskräknare med liveuppdatering

Dagens teknik är helt otroligt, det har vi i och för sig vetat under en längre tid. Under SM 2016 kommer vi kunna följa hur det går för vissa av de stora favoriterna under tävlingen.
Sportfiskarna har lånat in en utrustning(räkneverk) som det helt enkelt går att koppla till en portal(hemsida) där varje tryck(fisk) uppdateras i realtid.

Du kommer alltså att kunna sitta hemma framför datorn med chipspåsen och se hur det går för t ex Jonas Gustafsson och Jesper Dyberg uppe i Örträsk.
Det stannar tyvärr nu vid endast fiskräkning säger Per Karlsson på CountTech, en utrustning för att mäta vikt under tävling skulle kräva alldeles för mycket batterikraft i dagsläget. Även kalibreringen skulle vara svår att få till då sittlådorna transporteras relativt ovarsamt avslutar Per.
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Greger Carlsson » PMC, Pimpesport Mormyska Cup:  ”Välkommen till Örebrodistriktets öppna DM på Högsjön 17 februari”

  • Erik Tikkanen » Demokratins dilemma:  ”Måste bara säga att det var riktigt tråkigt att denna motion inte röstades fram...”

  • Peter » Demokratins dilemma:  ”Synd att det röstades ner! Jag ser ingen anledning till varför man skulle behö..”

  • Martin » Demokratins dilemma:  ”Hej Kenneth! Och tack för ditt inlägg i debatten. Jag respekterar ert beslut och..”

  • Kenneth Karlsson » Demokratins dilemma:  ”En gäddfiskare var åtminstone på plats, har varit ordförande i Svenska Gäddklubb..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln