Pimplingens okrönta högtid

Påskens första anhalt blir Fågelsjön i vackra Fågelsjö. Förhoppningsvis är det vintrigare där nu än på bilden...:) Påskens första anhalt blir Fågelsjön i vackra Fågelsjö. Förhoppningsvis är det vintrigare där nu än på bilden...:)

Imorgon drar pimplingens okrönta högtid påsken igång och för egen del blir det fiske hela påskhelgen. Ska bli riktigt roligt. Får dessutom besök av Erik, nykorade Hedsjövinnaren P-A samt mor o far vilket ju är en ynnest i sig för vi brukar ha riktigt roligt ihop.

Påsken bjuder i vanligt ordning upp till ett fulldukat bord med tävlingar. Det svåraste är egentligen att besluta vilka tävlingar man ska åka på, för tyvärr går det ju inte att klona sig. Det enda som är i stort sett spikat, om inget oförutsett sker, är att vi kommer stå på startlinjen på OS på Hamrasjön på annandag påsk. Påskhelgens finaltävlingen missar vi gärna inte.

För övrigt så blir det av allt att döma att starta upp påskfirandet med Skärtorsdagsnappet på intressanta Fågelsjön. Detta är en sjö som bör kunna ge fint fiske för den som hittar rätt och dessutom ligger den väldigt bra placerad sett till både Härjedalen, Hälsingland och Dalarna. Vi hoppas således att vi får möta många glada fiskare redan då.

Sen ser planen i dagsläget ut enligt följande, även om den antagligen kommer revideras under helgen.

Långfredagen: Bybergspimpeln. Ett jättetrevligt arrangemang, mycket folk och en sjö som kan ge riktigt roligt fiske när det stämmer.

Påskafton: Överturingen. Känns som föregående motivering stämmer in lika bra på denna tävling.

Påskdagen: Venjan eller Vikinga…? Hm.. kanske lutar åt klassiska Venjanspirket i år.. hm.. Två fantastiskt fina arrangemang är det i alla fall!

Annandag påsk: OS pimpel Hamrasjön. Optimal avslutning på påsken.

Utöver tävlingarna brukar vi köra några till svängar på sjöar utmed vägarna som verkar intressanta, det lär bli så även i år. 

Glad påsk alla därute, och SKITFISKE på er!

Martin

Etiketter: tävlingar påsk

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln