Laxen slog sjörekord på hamrasjön!

Sista påsktävlingen för vår del (PA, mig o Erik) blev OS på Storhamrasjön. Som vanligt lockade den runt 200 startande för fem timmars kamp mot abborrarna.

Jag o Erik var två av cirka 10 man som tog oss längst upp på sjön (8km?) vilket tar kraft men det kan samtidigt vara värt all möda för att få fiska på nya ytor hela tävlingen. Efter 5 timmar fiske vinglade vi, Jonas Gustafsson och Jonas Elfstrand in med 3 min tillgodo på ingångstiden. Erik vägde in 9,6kg och jag 12,5 kg vilket räckte till en 6:e plats för mig. Erik fick också pris. 6:e plats är jag nöjd med eftersom man ändå inte hade en chans mot vissa av dem som suttit i sundet "mellan sjöarna".

Bäst idag blev Laxen Axelsson på nya sjörekordet 21 kg! Stort grattis Laxen! Fin tvåa Ove Pettersson på 19 kg och trea Thomas "Rosa mössan" Larsson på 16,6 kg.

Jag har inte bästa kollen på klassvinnarna så att pröva på att namnge alla dem vore ett självmordsuppdrag. Men Linda Maria Lundin vann iaf dam på över 7 kg, Dan Esbjörs vann HV på 11 kg strax före Ture Fransson o farsan. Linus Axelsson vann Ähj på finfina 11 kg. Ruth Backeby vann damveteran på 3,9 kg. Lagtävlingen till Laxen, Smolten och Lilja. Jaja, ni får se mer nör resultaten kommer ut!

Tack Ovansiljan för ett fint arrangemang!

Får se om jag prövar mig på en påsksammanfattning nu i veckan innan avfärd mot SM i Norsjö! Det har ju varit en otrolig påskhelg för min del...

Hejs!

/Martin

Här är fullständiga resultatlistan