Mr 100% inledde säsongen med vinst

Nyårsnappet kunde som bekant inte hållas på Ösjön. Lilla Aspan fick bli reservsjö. En sjö där det var tävling för 2-3 veckor sedan. Då var det blankis och väldigt trögt.

Idag var det lite snö på isen och hopp fanns om att det skulle nappa bättre. Segrarvikten blev högre och med tanke på att det bara var 3 timmar idag så kan man nog säga att det var lite bättre.
Det kol 63st till start idag.

Jag började på samma ställe som jag var förra gången. Det blev dock lite för många som slogs om fisken och det gjorde att det inte var något vinnarställe för dagen.
Dock var 3 av oss bland det 7-8 högsta vikterna idag. Jag själv fick 1,3kg som räckte till en femteplats i herrklassen.

Bäst för dagen blev överlägsne Jonas Gustafsson 2,7kg. Tvåan i herrklassen hade 1,7kg som var dagens näst högsta vikt.

Äldre herrveteran vann Folke Andersson på 1,4kg. En vikt som tog även Krister Bergman till en klasseger i herrveteran.
Högsta vikt i damklassen var 9hg. Tyvärr så noterade jag inte namnet på henne.

/Erik

  • Sune lindh » Pimpelpodd #7 2022 - Sm resume:  ”Absolut gråt inga tårar mä krokkungen och snabburgs ätaren Christer Skau”

  • Martin Johansdon » Patent på pimpelspö!:  ”Stefan Rose'n jag har ett näst intill oanvänt med dekal och allt. ”

  • Janne Kronhöffer » Ställning Pimpelsport Cup efter DT 7:  ”Må bästa man kvinna vinna Jesper Dyberg verkar vara jämn han leder tror han vinn..”

  • Stefan Göransson » Pimpelpodd #1 2022:  ”Har aldrig gått bra på den sjön och nu hade jag 1 kg efter första 2 Timmarna sen..”

  • Kenneth Johansson » FISKE MED BALANSPIRK:  ”Jag läste reportage dit om balanspirk själv kör jag uteslutande bara med balansp..”