Flytt mitt i säsongen...

Under en tid har jag och min familj varit i valet och kvalet om vi skulle försöka ta oss närmare släkt och vänner i Hälsingland. Nu är beslutet taget. Nya jobb är fixade för både mig och min sambo och flyttlasset går från Sveg i mars. Tanken är att vi bosätter oss i Hudiksvallsområdet där min sambo har fått jobb medan jag kommer att arbeta i Sundsvall.

Givetvis är det tudelat att lämna Sveg efter 6 år men allt här i livet har sin tid. Dessutom blir det spännande att utforska nya vatten kring Hudik där några av Hälsinglands bästa tävlingssjöar finns lokaliserade. Kanske finns det läge att dra igång lite mer frekvent tävlingsverksdamhet där?

En flytt, med allt vad det innebär, mitt i brinnande säsong är givetvis inte optimalt rent tävlingsmässigt. För min del blir det med andra ord att göra ett strategiskt urval av de (för egen del) viktigaste tävlingarna för säsongen och det i sig är egentligen inget ovanligt för mig. Det är en process jag ändå har varit tvungen att göra de senaste åren (när familjen har växt och tiden för att vara bortrest på helgerna har blivit mer begränsad). Så räkna kallt med att jag kommer försöka ge er en match när jag väl är med!

Bästa fiskehälsningar
Martin Södergårds

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • allesio jesse » Ny Go fish it :  ”Vill du få ditt ex tillbaka till dig? Jag gjorde det med Dr Isikolo och mitt ex ..”

  • ALEXIA BARRY » Ny Go fish it :  ”Hej allihop, jag är väldigt glad över att få klippa detta mitt fantastiska vittn..”

  • Bernada Gaspar » Ny Go fish it :  ”Jag heter Bernada Gaspar. Av respekt för dig och dina besvärjelser måste jag gör..”

  • Alenka Egon » Ny Go fish it :  ”Det här är webbplatsen jag läste om DR ISIKOLO och kontaktade honom för att hjäl..”

  • Lora Milan » Ny Go fish it :  ”Jag lovar att dela detta vittnesbörd över hela världen när min pojkvän återvände..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln