DM framgångar och framtidsplaner

DM-Guld till Daniel Eriksson, Martin Södergårds, Hans Erlingsson & Magnus Eriksson. DM-Guld till Daniel Eriksson, Martin Södergårds, Hans Erlingsson & Magnus Eriksson.

En artikel om Svegs framgångar på DM i Jämtland/Härjedalen finns att ta del av på följande adress:

http://www.sveg.se/fina-framg%C3%A5ngar-f%C3%B6r-svegs-sportfiskeklubb

För egen del var detta femte tävlingen för året, men den första som jag/vi i laget verkligen hade laddat för. Och det känns som att jag börjar lära mig konsten att förbereda mig på rätt sätt trots viss tävlingsovana motför vissa andra. Sen gör det ju sitt till i en lagtävlingen att man har lagkamrater i absoluta Sverigetoppklass också. Vår vikt på 24,8 kg räckte till en klar seger över Svegs andra lag med Thomas "RM" Larsson, Mikael "Baddarn" Rehnman, Bror E Olsson och Erik Andersson på dryga 19 kilo. Två Svegslag kvalade till lag-SM nästa år var målsättningen och det uppnådde vi trots bra motstånd från närmast lag Sundsjöfiskarna.

Nu till helgen väntar flytt från Sveg för min del, så tyvärr ni som tippat mig i PSC tipstävlingen inför Mållången, jag kommer tyvärr inte kunna delta även om det svider rejält att missa denna tävling. Jag får komma igen nästa år istället...

Sedan drar jag igång med nytt jobb i Sundsvall nästa vecka och avslutar flytten till nya huset helgen därpå, följt av jobb i Örebro helgen den 12-13 mars och sedan arrangörskap och ungdomscoaching på ind DM helgen därefter i Sveg. Troligen blir det alltså att ladda lite extra inför påskens smällkarameller följt av NM-tävlingar i Finland och SM. Sent ska syndaren vakna!

Vi hörs!
Martin

Etiketter: tävlingsrapport

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln