DM framgångar och framtidsplaner

DM-Guld till Daniel Eriksson, Martin Södergårds, Hans Erlingsson & Magnus Eriksson. DM-Guld till Daniel Eriksson, Martin Södergårds, Hans Erlingsson & Magnus Eriksson.

En artikel om Svegs framgångar på DM i Jämtland/Härjedalen finns att ta del av på följande adress:

http://www.sveg.se/fina-framg%C3%A5ngar-f%C3%B6r-svegs-sportfiskeklubb

För egen del var detta femte tävlingen för året, men den första som jag/vi i laget verkligen hade laddat för. Och det känns som att jag börjar lära mig konsten att förbereda mig på rätt sätt trots viss tävlingsovana motför vissa andra. Sen gör det ju sitt till i en lagtävlingen att man har lagkamrater i absoluta Sverigetoppklass också. Vår vikt på 24,8 kg räckte till en klar seger över Svegs andra lag med Thomas "RM" Larsson, Mikael "Baddarn" Rehnman, Bror E Olsson och Erik Andersson på dryga 19 kilo. Två Svegslag kvalade till lag-SM nästa år var målsättningen och det uppnådde vi trots bra motstånd från närmast lag Sundsjöfiskarna.

Nu till helgen väntar flytt från Sveg för min del, så tyvärr ni som tippat mig i PSC tipstävlingen inför Mållången, jag kommer tyvärr inte kunna delta även om det svider rejält att missa denna tävling. Jag får komma igen nästa år istället...

Sedan drar jag igång med nytt jobb i Sundsvall nästa vecka och avslutar flytten till nya huset helgen därpå, följt av jobb i Örebro helgen den 12-13 mars och sedan arrangörskap och ungdomscoaching på ind DM helgen därefter i Sveg. Troligen blir det alltså att ladda lite extra inför påskens smällkarameller följt av NM-tävlingar i Finland och SM. Sent ska syndaren vakna!

Vi hörs!
Martin

Etiketter: tävlingsrapport

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sune lindh » Pimpelpodd #7 2022 - Sm resume:  ”Absolut gråt inga tårar mä krokkungen och snabburgs ätaren Christer Skau”

  • Martin Johansdon » Patent på pimpelspö!:  ”Stefan Rose'n jag har ett näst intill oanvänt med dekal och allt. ”

  • Janne Kronhöffer » Ställning Pimpelsport Cup efter DT 7:  ”Må bästa man kvinna vinna Jesper Dyberg verkar vara jämn han leder tror han vinn..”

  • Stefan Göransson » Pimpelpodd #1 2022:  ”Har aldrig gått bra på den sjön och nu hade jag 1 kg efter första 2 Timmarna sen..”

  • Kenneth Johansson » FISKE MED BALANSPIRK:  ”Jag läste reportage dit om balanspirk själv kör jag uteslutande bara med balansp..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln