PowerMört och sega gäddor

Halli halloj, 
Fröken Leijon här på andra sidan skärmen. Jag insåg idag när jag satt på isen att jag inte har tillfört denna sida särskilt mycket denna vinter. Troligtvis är det för att jag är nyinflyttad i Västerås, utan bil och jobbar helgerna då det är tävlingar. Och utan bil vet vi alla hur svårt det är att ta sig ut till tävlingar. Så finns det någon som läser detta som befinner sig i närheten eller om inte kanske till och med i Västerås som skulle ha lust att ha med en pratglad tjej ut på tävling så är det bara hojta till, ni finner mig på facebook. 

Okej nu var det sagt så jag fortstätter vidare till vad jag egentligen ville dela med mig av. Jag har faktiskt vart ute och ismetat två gånger denna veckan, en metod som jag föll för förra året. Har vart lokaliserad i Mälaren, som har väldigt fin is. Med ett slött skär på ett borr i storlek 200 mm gjorde det till en rent helvete. Som tur var hade vi inte mer än 4 spön så vi behövde inte borra särskilt många hål. Självklart var det tävlingsdags mellan mig och pojkvännen i väntan på fällen. Det var både de randiga krigarna som var i farten och även mört, och hejdundrans starka mörtar. Kul! Enda problemet var att vi hann aldrig utse någon vinnare då vi antingen fick fäll, fisk samtidigt eller någonting annat kom på tanken. Så.. Vi får nog se den matchen som oavgjord. Med flertalet fäll, mycket spring och två fantastiskt underbara dagar vill jag gärna visa er några bilder. I fredags var det aningen kallare än vad det var idag då solen var vårt sällskap. 

Nu ser jag fram emot kommande möjlighet till att ta mig ut på is både för att pimpla som för att ismeta. Hoppas ni alla har haft en fin helg och att kommande vecka blir lika så.

Kramkram från fröken Leijon

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln