Inför "Slaget om Runn"

I helgen avgörs "Slaget om Runn" med tävlingar på Ösjön(Lördag) och Runn (Söndag). Två tävlingar där det brukar nappa bra. Ifjol blev segrarvikten 7,8kg på Ösjön och 15,1kg på Runn.

Mannen för helgen var den gången Per "Chefen" Nilsson som plockade hem en dubbel och givetvis även blev Runnmästare över två dagar. Den första frågan för året är om Chefen skall försvara någon av segrarna iår, eller kanske rent utav båda?

Den andra frågan är om Jonas "Mr. 100%" Gustafsson fortsätter att rada upp segrar iår? Han är uppe i 14st såhär långt och bör väl vara bäst i Sverige iår sett till antal segrar?

Det är föga förvånande att han Jonas är storfavorit i tipset. Det finns egentligen ingen direkt andrahandsfavorit den här gången.
Jonas är näst intill hundraprocentig i det normalt sett svåra Dalarna. De är få förunnat att kunna säga att man har slagit Gustafsson iår.
Men tar du dig till Dalarna i helgen så har du chansen att stoltsera med den skalpen och vakna upp på måndag efter en god nattsömn.

/Erik

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Greger Carlsson » PMC, Pimpesport Mormyska Cup:  ”Välkommen till Örebrodistriktets öppna DM på Högsjön 17 februari”

  • Erik Tikkanen » Demokratins dilemma:  ”Måste bara säga att det var riktigt tråkigt att denna motion inte röstades fram...”

  • Peter » Demokratins dilemma:  ”Synd att det röstades ner! Jag ser ingen anledning till varför man skulle behö..”

  • Martin » Demokratins dilemma:  ”Hej Kenneth! Och tack för ditt inlägg i debatten. Jag respekterar ert beslut och..”

  • Kenneth Karlsson » Demokratins dilemma:  ”En gäddfiskare var åtminstone på plats, har varit ordförande i Svenska Gäddklubb..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln