Vandringspriser i påsk

Ska Laxen vinna OS igen och ta första inteckningen i Vandringspriset? Ska Laxen vinna OS igen och ta första inteckningen i Vandringspriset?

Det här med vandringspriser är ju något som "hettar" upp prestigen lite på tävlingarna. Det skapar ett intresse, åtminstone för några personer.

Från och med iår så kommer även OS på Storhamrasjön att ha ett vandringspris. Det är ju helt klart en av tävlingarna som förtjänar ett vandringspris. Så det är bara att tacka Ovansiljan för att OS blev ännu lite intressantare, om det nu är möjligt?


På söndagens Vikinganapp så är det troligare att vandringspriset är på utgång. Där de har en lite udda poängräkning. Först upp till 100p är det som gäller och som jag förstår det så är det oavsett om man har någon seger eller ej. Ett pris där jämnheten belönas snarare än antalet toppar.
Där är det 10st som har möjligheten att ta hem priset vid seger, men det är även ett antal som har chansen att ta hem priset bara dem håller sig i toppen på söndag.
För Martin Södergårds som har flest poäng så räcker det med att han kommer bland de 19 bästa för att nå 100p. Men då finns ju risken att någon annan får fler poäng av dem som ligger tätt där bakom. Det går att spekulera mycket i det där, men de säkraste sättet är att vinna! 35 p ger en seger, 30p för en 2:a plats, 25p för 3:e, 20p för 4:e, 19p för 5:e osv ner till 1p på 24:e plats.

Damernas Vikingapokal togs hem för gott ifjol då Lotta Engvall plockade hem den på endast 4 år. Vilket i sig måste ses som en bragd!

Här nedan finns totalställningen inför söndagens Vikinganapp.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln