Summering lördag och söndag

På lördagen var vi ner till Södra Barken på tävling. Utgång vid Vads såg, jag(Erik) och Jonas Gustafsson drog till med en rejäl chansning som inte gick hem. Bättre gick det för Stefan Olsson ifrån Silverfiskarna som vann med dryga 11kg. I övrigt var det många höga vikter och bäste dam blev Lotta Engvall på 7,6kg som gick i herrklassen.

I övrigt är det värt att nämna att deltagarantalet var riktigt bra idag. 142st deltagare hade letat sig dit.

Idag söndag så hade Borlänge och Falubygden gemensamt den första deltävlingen i KM-serien. Det var på sjön Hyen mellan Falun och Hedemora. En sjö som jag vart på tidigare en gång. Det var KM den gången också. Planen var att gå till samma ställe som då. Men när 5st till gick in i den viken så ändrade jag mig i sista stund och bytte sida på sjön. Om det var ett bra drag vet jag inte. Men jag tror det då det nappade redan i andra hålet och fortsatte mer eller mindre så hela dagen. Det blev mestadels småfisk som kom upp och min vikt blev 11kg

Det räckte till en seger på Falubygdens KM och en andraplats på Borlänges KM. Dagens högsta vikt hade Jonas Gustafsson med 11,9kg.

/Erik
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sune lindh » Pimpelpodd #7 2022 - Sm resume:  ”Absolut gråt inga tårar mä krokkungen och snabburgs ätaren Christer Skau”

  • Martin Johansdon » Patent på pimpelspö!:  ”Stefan Rose'n jag har ett näst intill oanvänt med dekal och allt. ”

  • Janne Kronhöffer » Ställning Pimpelsport Cup efter DT 7:  ”Må bästa man kvinna vinna Jesper Dyberg verkar vara jämn han leder tror han vinn..”

  • Stefan Göransson » Pimpelpodd #1 2022:  ”Har aldrig gått bra på den sjön och nu hade jag 1 kg efter första 2 Timmarna sen..”

  • Kenneth Johansson » FISKE MED BALANSPIRK:  ”Jag läste reportage dit om balanspirk själv kör jag uteslutande bara med balansp..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln