Ändring i tävlingsmötets protokoll!

Det har olyckligtvis smugit sig in en felaktig skrivelse i det protokoll som skrevs efter sportfiskarnas tävlingsmöte i höst. Felet gäller att minst tre lag i samtliga klasser skulle gå vidare från DM till SM. Detta stämmer inte då det inte fanns någon motion som yrkade på detta. Anssi Lehtevä, tävlingsansvarig, kommenterar själv ärendet på följande sätt:

För allas info, vi gör om och gör rätt efter en ytterligare granskning av de ljudinspelningar som gjordes på tävlingsmötet. Skrivningen om minst tre lag tas bort gällande reglerna för kvalificering till SM i traditionellt mete och pimpel, Kvarstår gör beslutet enligt motionen att 25% kvalificerar sig till SM. Det är således denna "nya" skrivningen som blir det som gäller från 2017-01-01 då det var det som tävlingsmötet beslutade att godkänna. Uppdaterade regler finns inom kort att beskåda och begrunda på http://www.sportfiskarna.se/Tavling/Regler . Vad det gäller protokollet så kommer det att kompletteras med ett separat dokument där ändringen/omskrivningen noteras så att inga missförstånd kan ske framöver. Tack till er alla som är vaksamma! Ses på pallen i vinter!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln