Wikström tog dubbel i helgen

Igår lördag tog jag tävlingsledigt och fritidsfiskade lite istället. Lika bra var nog det då K-O Wikström sopade banan med alla andra på Barken. 19kg blev vinnarvikten för den nyblivne herrveteranen.

Idag hade Dalarna sin tredje DM-serie och K-O var inte sämre idag då han återigen hade högsta vikten. Denna gången så räckte det med 6,3kg. Den ende som kunde mäta sig något sånär med K-O idag var Peo Liss som hade 5,7kg. K-O säkrade nog dessutom sin SM-plats till nästa år. Troligen så gjorde även SO Holmberg det.
I herrsenior så var Jonas Gustafsson värst på 5,3kg. Några gram före Per Morelius på dryga 5,2kg. Bernt Berggren var 3:a på 4,9kg och säkrade nog tillsammans med Jonas en varsin SM-plats i seniorklassen. Även Morelius ligger bra till. För egen del så blev det en fjärdeplats och jag har nu en 7+4 i serien och hoppas på en skaplig placering på söndagens DM på Kättbosjön. 

I övrigt så vann Lars Collin Ähv på 3,9kg.
Bäste dam blev Eva Mörlin på dryga 3kg som startade tävlingen med ett riktigt kanonhål.
Yngre Herrjunior vann Gunnar Nykvist på 1,6kg. Gunnar som har kommit igång bra på slutet och det är roligt att se.

lördag 25/2 hoppas jag att vi ses på Cancerpimplen på Runn som Borlänge Sporfiskeklubb anorndar. Starten går iår vid Storsund som är en rättvisare startplats. Där är nära till många bra fiskeplatser. Tex så ligger Lövögrund ungefär 3km bort. Men det finns närmare ställen som kan leverera än så. Nästö och tillhörande grund är också ett farligt ställe som har levererat många segrar genom åren.

/Erik

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln