Cancertävlingen på Lien drog stort deltagande!

Stefan Holst vann totalt i Cancertävlingen på Lien Stefan Holst vann totalt i Cancertävlingen på Lien

Cancerpimpeln på Lien är en tävling med gamla anor. Men i år var deltagarantalet som i fornstora dagar. 171 på start gjorde detta till en av landets största tävlingar för året. Till nästa år kommer vi hålla noga koll på när tävlingen skall genomföras, för nog är tävlingen högaktuell för PSC 2018.

Vann tävlingnen totalt gjorde en av FK Jokers mest lysande stjärnor, Stefan Holst, på 9,2 kg. Två Per "Chefen" Nilsson och trea FK Knallens kanon Andreas N Möller.

I Ähv vann pimpelsportprofilen Björn Borg.

För att ta del av samtliga resultat från tävlingen, se bif dokument.

Kan också hinta om att vi kommer släppa en mycket intressant artikel om fiske efter norsabborre inom de närmsta dagarna, som är tänkt att vara en del i boken om pimpelfiske. Bakom artikeln står Malexanders fiskeprofessor Henry Hermansson, enligt många Sveriges främsta på denna typ av fiske.

Etiketter: resultat

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln