Det hände i PSC i helgen!

Kjell Moberg vann en av PSC dt i helgen Kjell Moberg vann en av PSC dt i helgen

I helgen avgjordes deltävling 7 och 8 i PSC 2017. Många fiskare från Sveriges norra delar tog chansen att delta i Storfiskarnappet utanför Långviksmon och Urviksnappet utanför Skellefteå.

På Storfiskarnappet rönte hemmafiskarna stora framgångar bland 85 startande. Förra årets segrare, Kjell Moberg, tog en ny skalp i herrklassen med dagens högsta vikt 8,8 kg, och inkasserade därmed även PSC-poäng. Samuel Ekman vann juniorklassen och Margith Hällström damklassen. I veteranklassen tog meriterade Y-krokenfiskaren Urban Melander hem segern.

I Skellefteå, Urviksnappet, deltog 150 tävlande och här drog Tony Enbuske, SFK Tornedalen, det längsta strået. Med det går han in på tredjeplats i PSC totalställning. Skellefteås Josefin Andersson vann sin klass i konkurrens av hela 14 juniorer.I dam vann hemmafiskaren Maj-Lis Öhgren i konkurrens med 38 andra damer! I norr vet man verkligen hur man får ut såväl herrar, damer som juniorer på isarna. Vad är hemligheten måntro?

Läs summering från Storfiskarnappet här:
http://pimpelfoppa.blogspot.se/2017/03/summering-fran-helgens-tavlingar.html

Läs resultuat från Urviksnappet här:
http://ssfk.net/2017-2/
 

Etiketter: tävlingsrapport

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln