PMC deltävling 7 och SM

Under kommande lördag och söndag avgörs SM i mormyska på Östra och Västra Fiskjön utanför Stugun, Jämtland. Det är också den sjunde deltävlingen i PMC. Arrangören har jobbat hårt och meddelar att det är mellan 70-80 cm is under snön på tävlingsplatsen. Vi hoppas på finväder och roligt fiske.

Under de deltävlingar som varit hittills i år har deltagarantalet varit i snitt 23,7 (vilket avrundas till 24). Av detta följer att poängen som deltagarna i PMC kommer fightas om är 48 (dubbla antalet av snittet).

Just nu leder Folke Andersson på 83,5 poäng, skuggad av Lars Jansson som har skrapat ihop 76,5 poäng. Med 48 poäng att vinna kan Jimmi Bornström på sjätte plats just nu gå upp i ledningen vid gynnsamma förhållanden. Dock gäller det att topptrion gör bort sig rejält och att Jimmi vinner den sammanlagda tävlingen på SM.

Vi ses till helgen. Skit fiske!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Lennart » Pimpelpodd - Säsongssummering:  ”Hur går det med er pimpelbibel? Den skulle ju vara klar för flera år sedan?”

  • Claes » Pimpelpodd - Varmkorv:  ”Göran Ingvald i linköping har lite större spolar till sina spön och verktyg för ..”

  • Johan Händig » Tävlingshelg i Umeå:  ”Grattis till vinnaren. Ser framemot fler tävlingar under det innevarande året. ”

  • Calle » Pimpelpodd och genomgång av SM:  ”Stämmer bra. Lag nedanför gränsen hade INTE över 50 fisk. Eller vi kanske hade 5..”

  • Utfyllnadsfiskarn » Hjälp oss!:  ”Jättebra podd ni har! Utveckla gärna det där med utfyllnadsfiskare. Vilka som är..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln