Taskinen vann på Bergviken

På lördagen var det dags för en ny deltväling i PSC. Den ägde rum på Bergviken som visade sig ifrån sin bästa sida idag.
Soligt och blankis verkade vara en hit. Särskilt för Rolf Taskinen som lyckades få 16kg och plocka hem en fin seger. Det ryktades om att Rolf drog 10kg i ett hål på slutet.

I övrigt så var Ann-Kersti Norgren bästa dam med fjärde högsta vikt 13kg.
Jonas Gustafsson samlade poäng i Cupen då han blev tvåa på 14,9kg. Även Andreas N Möller fick poäng(han hade poäng ifrån Falumästerskapet också). Så det börjar nog bli en kamp mellan dessa två nu.

För egen del gick det inget vidare. Börja med en 4-5 andra 6km bort.
Hade kanske 3kg efter en timme och det kändes som att det började avta. Fjolårssegraren Marcus Alftin stack längre bort och det kändes som att det började avta. Så jag drog mig också bortöver. Bror Olsson och Lucian Lurac gjorde detsamma. Men de 2 sistnämnda vände tillbaka och de gjorde de rätt i. Det blev en klunga på 5 man kvar som fiskade en liten bit utanför där vi börjat. Den klungan hade alla mellan 8,5kg och 12kg.

jag gick i princip tom mellan 11 och 12:30 för att sedan få lite på slutet och vägde in 5,8kg som inte alls räckte långt idag. Så går det när man tror sig veta lite för mycket!

För de som vill läsa om söndagens tävling på Barken kan gå in på Stanges blogg.

/Erik 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln