Pimpelsport Mormyska Cup - avgörandet...

På lördag kommer världshistoriens första nationella cup i den ädla grenen mormyska att avgöras på Låsjön, öster om Hallviken och söder om Strömsund.

I dagsläget leder Folke Andersson med 6 poäng före Lars Jansson. På tredje plats släpar Mats-Arne Axelsson 25 poäng efter Lars. Ytterligare 9,5 poäng efter är P-O Liss. Hur kommer att gå då? Ja det hade nog bara Saida kunnat berätta, men Mats-Arne har en möjlighet att ta hem det hela om Folke och Lars misslyckas helt eller inte deltar. Dock behöver deltagarantalet på tävlingen vara minst 32 personer i så fall. För tävlingens bästa hoppas vi på ett stort antal deltagare. Personligen vill jag inte sia om utfallet i cupen och kan tyvärr heller inte själv delta. Golfsäsongen har ju börjat här i söder så helgen kommer ägnas åt denna andra ädla sport i dagarna tre med början imorgon. Vandringspriset och den eftertraktade skryllan "Go fish it" från VIM-pirken kommer att skickas till vinnaren alternativt delas ut till densamme under sommaren då undertecknad kommer besöka breddgraderna i höjd med Sundsvall och Östersund.

Skitfiske på er och må bäste man vinna!!!

Start första tävlingen 9.00 utgång till rutan 8.30.
Deltävling 1 9.00-12.00.
Deltävling 2 14.00-17.00.

Skulle det inträffa en mindre naturkatastof så är Raftsjön reservsjö .Bägge sjöarna avlysta from 18/4. Idag är isen på tunnaste stället 50 cm, inte landlöst och isen är vit.
Vägbeskrivning väg 45 mot Strömsund ,ta av strax innan Hallviken mot Ramsele , skylt kommer att finnas i korsningen. För slutbesked om sjö se Svenskt Mormyskafiske på Facebook.

Välkomna hälsar Sanna Karlsson m.fl.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln