Inför helgen: Trekejsarslag i PSC 2018!

Trekejsarslag. Det ser ut att kunna stå mellan Micke Engvall, Jonas Gustafsson och Jesper Dyberg i PSC 2018! Trekejsarslag. Det ser ut att kunna stå mellan Micke Engvall, Jonas Gustafsson och Jesper Dyberg i PSC 2018!

Det slog ner som en en bomb i pimpelsverige. Sundsjöfiskarnas påsktävlingar, med Vikinganappet i spetsen, kan inte genomföras pga hemska och farliga förhållanden på isarna. Detta förändrar inte minst förutsättningarna Pimpelsport cup!

Det ryktades friskt om att fiskare från norra Sverige  skulle ta sig ner till Vikinganappet i syfte att ta poäng både där och i PSC-avslutningen på Norrdonsnappet. När "Vikinga" nu blev inställt ser det dock svårare ut för de norra atleterna och allt tyder på att det istället blir ett avgörande läge i cupen redan till helgens två deltävlingar, Kilaforsnappet och OS-pimpeln. Båda dessa tävlingar brukar som bekant dra mycket folk.
 
På förhand ser PSC ut att kunna bli ett rafflande trekejsarslag. Cupen leds nämligen i nuläget av Nora Gyttorps ess Jesper Dyberg före Micke Engvall och fjolårsettan Jonas Gustafsson. Alla över 300 poäng. Och det troliga är att någon av dessa herrar tar poäng i helgen, för det är så det brukar se ut, och därmed skapar sig ett mycket bra utgångsläge inför finalen på Norrdonsnappet (om nu någon, likt Möller ifjol, tar chansen och åker dit). Möjligen kan också Gnestas Mats Larsson utmana, han har ju som bekant ett SM-guld från 1997 på Bergviken, och lär kunna tampas om poäng även till helgen. Men då krävs troligtvis poäng i båda deltävlingarna. 

Hur som helst, en väldigt spännande helg står för dörren. Nu kör vi!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln