Gref vann på Saxen!

Idag var jag(Erik) till Saxen utanför Ludvika på tävling. Det ver en av Smedjebackens och Grängesfirrens gemensamma serietävlingar.

Ifjol vann Jesper Dyberg den här tävlingen. Men då han var på dm-serie i hemmadistriktet så gick jag till hans ställe. Jag fick 2 skapliga direkt i förata hålet. Men det gick krävt och efter 2 av 3,5 timme så hade jag 30st fiskar. Bytte då till tafs och började gå runt i gammelhål och då började jag också få fler. Christoffer Carlsson kom med timmen kvar av tävlingen upp till mig och nämde att de fått fina ifrån början. Christoffer gissade på att han hade 3,5kg och jag var då uppe i 50-60 fiskar och tippade på 2kg. Men det var nog lite mer jag hade såhär i efterhand. Lyckades skarapa ihop 95st. Nådde aldrig målet som jag satte med timmen kvar och som var 100st. Vägde in 4,6kg och blev 4a efter Per Gref som vann på 5kg. Christoffer hade 4,9kg(så han hade troligen lite mer än han själv sa också då med timmen kvar) och K-O Wikström hade 4,8kg.

I morgon blir det Vikasjön. Då får vi se om Micke Engvall vinner för tredje året i rad.

/Erik

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln