Lotta Engvall vann på Vikasjön

Trettondagsnappet blev en kämpig historia för många. Bland dem var jag själv(Erik). Började uppe i Kyrkviken och där var det få och små fiskar. Jag hade 120st(2kg?) efter 2 timmar när jag drog en repa och hamnade på ett nytt ställe. Tog några gammelhål och började få fisk på tafs. Gjorde några nya hål bredvid och fick i dem också. Lite bättre snitt på fisken här och slutade med 188st som vägde 3,8kg. 4hg ifrån sista pris.
Desto bättre gick det för Lotta Engvall som Hade högsta vikt. 7,2 kg drog hon upp. Bra fiskat!

/Erik

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Sune lindh » Pimpelpodd #7 2022 - Sm resume:  ”Absolut gråt inga tårar mä krokkungen och snabburgs ätaren Christer Skau”

  • Martin Johansdon » Patent på pimpelspö!:  ”Stefan Rose'n jag har ett näst intill oanvänt med dekal och allt. ”

  • Janne Kronhöffer » Ställning Pimpelsport Cup efter DT 7:  ”Må bästa man kvinna vinna Jesper Dyberg verkar vara jämn han leder tror han vinn..”

  • Stefan Göransson » Pimpelpodd #1 2022:  ”Har aldrig gått bra på den sjön och nu hade jag 1 kg efter första 2 Timmarna sen..”

  • Kenneth Johansson » FISKE MED BALANSPIRK:  ”Jag läste reportage dit om balanspirk själv kör jag uteslutande bara med balansp..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln