Esbjörs krossade motståndet på Björken

-24, ja det visade termometern när vi svängde in på startplatsen vid Björken i Grangärde idag. Tur att solen tittade fram hela dagen och att det var vindstilla gjorde det acceptabelt.


Efter gårdagens bedrövliga insats på dt 1 i DM-serien på Leran så fanns det revansch att ta. Det började riktigt bra för min(Erik) del. Efter de fyra första hålen så hade jag 40 fiskar och 3 av dem vägde 2hg. Jag fick närmare 20 till de första 46-60 minuterna. Efter halva tävlingen så hade jag fått 5st till. Fiskade mig mot dagens överlägsne segrare Dan Esbjörs och hittade på 2 skapliga hål med 15st per hål en bit innan. Fick sällskap av Krister Bergman och Micke Engvall sista timmen. Då hade vi bra fiske och jag vägde in dryga 6kg. Som räckte till en 4:e plats i Hs. Micke hade 50 gram till och tog tredjeplatsen. Jesper Dyberg blev 2 på 6,5kg. Bara några gram efter dagens segrare i HS, Börre Omang.


Men idag hade herrseniorerna inte att sätta emot herrveteranerna. Dan Esbjörs vann HV på imponerande 8,8kg före Jörgen Andersson som hade 6,5kg. Lars Gullstrand följde upp gårdagens seger i ÄHV med en ny seger idag med sina 6,8kg.


Jag missade dessvärre junior och damklassen. Men resultatlistan kommer ut på Grängesfirrens hemsida. Så håll utkik där.


/Erik

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln