Thomas Larsson vann Krut Bruhas tävling

Tidigare i vinter stod det klart att Gästrike-profilen Kurt Bruha skulle få en tävling uppkallad efter sig. Dessvärre så hann Kurt avlida innan den ägde rum. Kurt hedrades med en tyst minut innan start.

Väl på sjöarna Gösken och Ottnaren så visade sig Thomas Rosa Mössan Larsson vara ostoppbar. Han smög igång på Gösken med en andraplats i HS. En dag där Jocke Eriksson hade Högsta vikt 5,5kg. Under dag nummer 2 så var Thomas helt överlägsen och slet upp 726 abborrar som vägde 15,1kg. Stefan Engblom hade näst med på dryga 11kg.

Summerat över 2 dagar så hade Thomas 19,2kg. Bara att lyfta på hatten.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Alenka Egon » Ny Go fish it :  ”Det här är webbplatsen jag läste om DR ISIKOLO och kontaktade honom för att hjäl..”

  • Lora Milan » Ny Go fish it :  ”Jag lovar att dela detta vittnesbörd över hela världen när min pojkvän återvände..”

  • Loreta Emilio » Ny Go fish it :  ”DR ISIKOLO är helt enkelt den bästa trollformaren och hjälparen. Jag heter Loret..”

  • Doris Arsen » Ny Go fish it :  ”Fantastisk kärleksbesvärjelse för att komma tillbaka med din partner och fixa di..”

  • Monika Simun » Ny Go fish it :  ”HUR JAG FÅTT TILLBAKA MIN EX-PARTNER TILL MIG Detta vittnesbörd är en sann histo..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln