SM 2020 Värmland

SM pimpel 2020  Klubbvinnare!?

Hej ! Varit febersjuk under hela veckan (Calle Andersson) och legat och funderat hela veckan. Vilken klubb är egentligen bäst i Sverige ?
Feberyran for fram och tillbaka och tankarna gick såklart omkring, det beror på vart i landet tävlingen går !  Luleå senast, var det inget snack hemmafiskarna från Luleå och Råneå och även där var Nora Gyttorp otroligt starka.

Hur var det i Värmland?
Nora Gyttorp tog starka 5 ind. Medaljer och vinner totalkampen i Värmland.
Nora Gyttorp hade även största antal kvalificerade deltagare till årets NM 2020, som tyvärr blir inställt.  En klubb att imponeras av !

Jössefiskarna, Gullringens SFK, Stäkets SF slutade på 4 medaljer på platserna bakom


Tycker det blir allt mer intressant med totalkampen klubbmässigt, antal ind.medaljer och antal lag medaljer. Det skapar en fin gemenskap att lyfta klubbarna och inte bara individ.
Det tyckte jag man hörde tydligt under lagdelen på SM, stora jubel för lagen!
 Det var en frisk fläkt. Hylla arbetet bakom lagen, det finns alltid personer i klubbarna som gör ett otroligt jobb som kanske ej står på pallen, men som gör jobbet bakom.

Skall vi kanske införskaffa ett LAG-SM Pris, till bästa klubb varje SM? Antal medaljer SM IND- och lag ?  Hylla klubbarna som jobbar hårt ?  Jag tycker det  ;-)

Klicka för totalställning KLUBB medaljer 2020:

 Grattis alla vinnare och  GRATTIS till Värmland för genomfört SM trots alla problem. Otroligt bra gjort.
/ Calle Andersson
Stockholm


 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln