Ställning Pimpelsport Cup

I helgen har det vart 3 tävlingar i Pimpelsport Cup och det har nappat bra.
I norr så arrangerades Lulenappet och där vann Tavelsjösonen Nicklas Gotthardsson på 14,6kg och för det fick han 84 poäng.

I Mellansverige så har det vart den klassiska helgen med tävlingar på Ösjön och Runn. Roligt nog för oss som var med så vallfärdade folket hit och det blev 208 deltagare på Ösjön och 262 deltagare på Runn.

Jan Funestig blev helgens stora vinnare då han Först vann på Ösjön(12kg) och sen blev totalt 5a på Runn och gick därmed upp i Ledning i Cupen på 424 poäng.
Janne tog även totalen över 2 dagar på 26,1kg. Där var det några till som var nära, men än dock ett par kilo efter. Stefan Olsson var nog närmast på 24,6kg.

På söndagens tävling på Runn så vann Tomas Hulån Olsson på 15,1kg. Tomas placerar sig därmed på en andraplats i cupen efter att ha samlat poäng på 4 tävlingar nu.

Lotta Engvall blev bäste dam bägge dagarna och leder nu damcupen på 45 poäng.

Här nedan hittar ni en länk till resultat ifrån Lulenappet och resultat ifrån Borlänge och Falumästerskapet samt ställningen i Pimpelsport Cup.

Resultat Lulenappet

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Pierre Welander » Krock i helgen:  ”Fagersta kör inte på Barken, Vads såg. Barkensjöarnas FVO skall ha 80:-/deltagar..”

  • Lennart Forsberg. » Pimpelsport Cup efter DT1:  ”På sammanställningen, är det inte 2023 nu, eller?”

  • Sune lindh » Pimpelpodd #7 2022 - Sm resume:  ”Absolut gråt inga tårar mä krokkungen och snabburgs ätaren Christer Skau”

  • Martin Johansdon » Patent på pimpelspö!:  ”Stefan Rose'n jag har ett näst intill oanvänt med dekal och allt. ”

  • Janne Kronhöffer » Ställning Pimpelsport Cup efter DT 7:  ”Må bästa man kvinna vinna Jesper Dyberg verkar vara jämn han leder tror han vinn..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln