Pimpelsport Mormyska Cup 2022 är avgjord!

Efter de två sista deltävlingarna uppe i Särna är årets upplaga av PMC avslutad. Vinnare blev inte helt oväntat Jimmi Bornström med 136 poäng, av maximala 150, som redan efter bara sex deltävlingar hade skaffat sig ett järngrepp om årets cup. Med två första platser, två andraplatser och en tredjeplats visade han att han bestämt sig för att ta hem tävlingen. Med ytterligare en förstaplats i nionde deltävlingen krävdes fyra vinster och en andraplats för att snuva honom på konfekten. Trots att Jimmi inte deltog i de sex sista deltävlingarna lyckades ingen av de närmaste konkurrenterna utmana om segern. Närmast var Thomas Nilsson med 114 poäng och Fredrik Samuelsson med 110 poäng.

Ett extra omnämnande bör också ges till Bernt Forsblom som deltog i alla utom en deltävling. Totalt var det 72 enskilda deltagare under årets PMC varav 24 deltog i fem eller fler tävlingar. Jag tror alla tyckt det varit riktigt härligt att äntligen få komma ut på isarna efter pandemin och fightas om medaljerna i alla olika tävlingar som hållts runt om i landet.

Stort GRATTIS till Jimmi Bornström, segrare i PMC 2022. Utöver vandringspriset vinner Jimmi även en NERO Mini Telescopic för skruvdragare som sponsras av ISFISKESPECIALISTEN.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln