Till minne av Levi Svedberg - en av pimpelsportens största profiler

Sedan slutet av 2015 har jag, Martin Södergårds, hållit på det porträtt jag gjorde av Levi Svedberg - en av pimpelsportens allra största profiler. Tanken är att porträttet ska ges plats i den bok om pimpelsportens historia som jag då och då, när tid finns, ägnar mig åt att skiva. 

När jag igår möttes av beskedet att Levi hade gått bort kändes det i hjärtat. I samma stund beslöt jag dock mig för att inte längre hålla på porträttet som enbart Levi själv har fått tagit del av, och godkänt, fram till idag.

Så till alla intresserade, läs med nöje. Och till alla er som tror att vi idag ligger så otroligt långt framme i utvecklingen när det kommer till kunnande om sportfiske - kanske får ni er en tankeställare...?
 
Thomas Rosa Mössan Larsson och Levi Svedberg i samtal om pirk  2015
Thomas Rosa Mössan Larsson och Levi Svedberg i samtal om pirk 2015
Etiketter: pimpelbibeln

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Pierre Welander » Krock i helgen:  ”Fagersta kör inte på Barken, Vads såg. Barkensjöarnas FVO skall ha 80:-/deltagar..”

  • Lennart Forsberg. » Pimpelsport Cup efter DT1:  ”På sammanställningen, är det inte 2023 nu, eller?”

  • Sune lindh » Pimpelpodd #7 2022 - Sm resume:  ”Absolut gråt inga tårar mä krokkungen och snabburgs ätaren Christer Skau”

  • Martin Johansdon » Patent på pimpelspö!:  ”Stefan Rose'n jag har ett näst intill oanvänt med dekal och allt. ”

  • Janne Kronhöffer » Ställning Pimpelsport Cup efter DT 7:  ”Må bästa man kvinna vinna Jesper Dyberg verkar vara jämn han leder tror han vinn..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln